Fűrészáru 6 méteres hosszig

Az általunk kínált fűrészáru igényeinek megfelelően lehet rovar és gombakárosítók ellen kezelt, illetve gyalult is. A fűrészáru védelme érdekében Remmers Adolit BQ 20 faanyagvédőt használunk, és áztatásos módszert alkalmazunk. Ezzel elkerülhető, hogy a faanyag minősége idő előtt romlani kezdjen.

Fatelepünk kínálatából beszerezhet minden épületasztalos-munkához szükséges alapanyagot. Fűrészáru választékunkban kedvező áron talál gerendákat, pallókat, deszkákat és tetőléceket, stafnikat is. A természetes anyagok újrafelfedezésének köszönhetően egyre többen használnak fát lakásaik belső tereiben is. A gyalult fűrészáru akár belsőépítészeti célokra is felhasználható. Mivel az egyes darabok teljesen egyediek, így lakása is egyéni és megismételhetetlen arculatot kaphat.

A webshopunkban vásárolt fűrészárut átveheti XVII. kerületi telephelyünkön, vagy alacsony díj ellenében igénybe veheti házhozszállítási szolgáltatásunkat. Amennyiben az utóbbi lehetőség mellett dönt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ebben a kategóriában 6 méteres hosszúságig talál termékeket. Amennyiben a kivitelezés során hosszabb fűrészáru szükséges, azt is megtalálhatja nálunk.