Deszkák kerítés építéséhez

Színes választékunkban különböző, standard méretekre vágott kerítésdeszkák között válogathat. A kerítéshez használt deszkák vastagsága 2 cm. A deszkák hossza 75 centimétertől egészen 2 méterig terjedhet, így biztosan megtalálja majd a kerítés aljzatához illő méretű deszkákat. A deszkákat természetesen gyaluljuk, aminek díját az alapár már tartalmazza.

Igényeinek megfelelően a kerítés építéséhez rendelhet díszített végű deszkákat. Három különböző díszített deszkavég közül választhat: elérhető a lekerekített, a féloldalasan vágott és a csúcsos változat. A kerítés megjelenésének fontos részét képezi a szín is. Harminc különféle színből – a klasszikus teak, sötét cseresznye, mahagóni árnyalatoktól egészen a RAL skála extravagáns zöldjéig – válogathat. Persze lehetősége van arra is, hogy festetlen deszkákat vásároljon, és később Ön végezze el a kerítés utólagos festését.

A nálunk vásárolt kerítésdeszkákat átveheti a XVII. kerületben található telephelyünkön, vagy kifejezetten kedvező szállítási díj fejében akár a házhozszállítást is elvégezzük. Ha szeretné igénybe venni utóbbi szolgáltatásunkat, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!